TITOV FORUM forum TITOV FORUM
Može li se, po treći put, voljom naroda formirati nova - velika Jugoslavija?

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Kosovo
Idi na stranu Prethodni  1, 2

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    TITOV FORUM forum -> Može li se sačuvati Kosovo i Metohija
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Valter

Pridružio: 10 Okt 2006

PorukaPoslao: Pon Jul 21, 2008 10:54 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

sicko ::
i

deo gde Valter kaze da bi u slucaju podele Kosova trebalo dici zid prema albanskom delu je skandalozan!Komunisti ne treba da razmisljaju na taj nacin!Sta mislite da mozete tako da trpate sve ljude albance s kosova u isti kos?i tako sutra da se dize svetska revolucija?Pa te zidove kapitalisti i dizu da bi lakse vladali, a vi hocete da se slozite s njima i da im tako pomognete?
sicko

Mislio sam pri tome na " Zid" komunikacije i trgovine. Neka se snabdevaju preko italije, pa da vidim kako ce da prosperiraju. Trgovinska blokada je jedino ispravno resenje. Sta vredi, sto nasi politicari stalno tvrde da nece da prihvate samostalnost Kosova, ako nastave da trguju sa njima?? Ako si protiv necega, to i pokazi i stoj iza toga. Nemoj da se "okreces " kao Patao na krovu, prema vetru. Imaj svoju rec i svoj ponos. Cemu sluzi ponos ? Dali za tu rec, danas jos neko uopste zna??
Ali razmisli pre nego li progovoris. Namoj lupati kao "Maxim po diviziji", i posle,puj pike ne vazi.

Te zidove, sto Kapitalisti dizu, dizu uz pomoc politicara koji su pijuni i izdajice svoga naroda.

Nemoze niko da me ubedi, da je prodaja zemlje i Fabrika strancima vodjenje drzave u intersu naroda. To moze samo nesposoban politicar da ucini, da bi ostao u " fotelji".

Valter Rolling Eyes
Valter

PorukaPoslao: Pon Jul 21, 2008 11:05 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pa sta mislite da takav stav isto imaju i drugovi iz Hrvatske?Da za njih svi koji ovde zive budu cetnici?Pa jesmo li svi mi cetnici?I
sicko

A koji je stav, zvanicnih predstvanika hrvatske?? Dali ti to znas?

Daj molim, te prosvetime.

Valter
Rolling Eyes Embarassed
Valter

PorukaPoslao: Pon Jul 21, 2008 11:17 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Saradnja , drugovi, saradnja!umesto da dizemo zidove pametnije nam je da nadjemo kontakte sa istomisljenicima medju albancima i da zajedno pokusamo da razbijemo sve zidove koje kapitalizam postavlja.
Neko je tu rekao da bi se odazvao u rat na Kosovu.
Ajme meni!

sicko

Saradnju mi nudimo vec deset godina, pa smo jos uvek na pocetku.Bolje receno, nismo mrdnuli ni jedan pedalj. Zasto?? Zato sto stalno mi pokusavamo da nadjemo krivce u nasim redovim, dok oni " drugi" drze kao jedan, bez obzria sta je ko rekao, od njih i sta je ko od njih uradio. Mozda je vreme da mi pocnemo da menjamo nasu suvise otvorenu i previse prijateljsku taktiku, dok nam oni " drugi" zabijaju noz u ledja. Sa kim da rusimo "Zidove" koje su nam postavili rodjeni politicari?? Mozda sa albancima sa KOsova ili sa " drugvima" iz hrvatske? Laughing Najvise cemo postici sa istomisljenicima na Kosovu. Wink
Sto se tice Kapitalizma, prvo treba nasa omladina da shvati da nije sve u LCD TV aparatima, niti u XBoxu, a najmanje u PS3.
Nivo inteligencije mora da se podigne na jedan vislji nivo. Samo kako da se podine, kada se od strane vodecih politicara uvelicava vrednost iz EU, koja je spoj velikih koncerna, kojima je jedini inters P R O F I T !! Rolling Eyes

Trnovit je nas put i malo ko ga danas shvata. Zato ce stici veliki racun. Koji ce tada politicar da stane pred narod, to me interesuje.

Valter
Valter

PorukaPoslao: Pon Jul 21, 2008 11:39 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

i
Pa zar da stanemo u redove zajedno sa nacionalistima i da branimo nacionalnu ideju?Da branimo mozda crkvu kao instituciju?ne kazem da se hramovi napuste jer su od velikog znacaja kao istorijski spomenici, ali drugovi ne stavljajte se u sluzbu lopova popovskih koji na nas pljuju na sve strane.
Ljudi ne budite toliko zaslepljeni mrznjom prema USA (koriscenje reci amerika ljuti drugove iz latinske amerike, jer i oni su amerika)pa da padate na fore nacionalista.Ne bori se protiv USA tako sto se ulece u bratoubilacke ratove.Kazem bratoubilacke, jer nama ne treba da bude bitno kao ovde prisutnima nacionalna pripadnost, vec pripadnost klasi.Svi albanci koji su radnicka klasa su mi braca i mi se nalazimo u istom kosu.a pitanje nacionalne pripadnosti-mi jedino treba da budemo komunisti!Nacija je izmisljena kategorija, potpuno iracionalna!A izmislila je upravo burzoazija i to tek nedavno, pa ako hocete da se slozite sa onim sto burzuji izmisle onda izvolite.
I ponavljam, ako hocemo napredak, ako hocemo revoluciju ne delimo se, vec ujedinjujmo se!
Ima pesma od koste Abrasevica i jedan deo glasi:Nek zagrmi od milina Svet je nasa otadzbina!
Revolucionarni pozdravi
sicko

Americka politika, odnosno njenih politicara je najvece zlo na ovoj zemaljskoj kugli. Da nije njih, puno toga bi danas bilo drugacije i puno bolje.

Kako mozes ( kao komunista ) da ocekujes da se jedan gradjanin, koji je doziveo bombardoavnje od strane velesile, bez ikakvih potreba pomiri sa tom cinjenicom. Licno sam gledao na tv. kada je jedan predstvanik amerike na pitanje: " dali ce biti bombardovana i ostala podrucija srbije" odgovorio: " ..ne, samo ce biti intervenisano na terotoriji Kosaova". Bogami veliko podrucije Kosova. Rolling Eyes
Sto se tice nacionalista, mi vrlo dobro zanmo ko su oni. Sto se mene tice, nikada nisam bio nacionalista ali sa ovakvim politicarima danas me necudi sto ima nacionalista.
Pored toga moramo razdvojiti patriote, koji su nacionalisti od ultra desnih ( sa raznim znakovima) to je dokaz " nivoa inteligencije" ljudi u drzavi.

Sto se tice pripadnost " Klasi", kojoj klasi pripadaju nasi politicari? Rolling Eyes Embarassed U kom pravcu vode radnicku klasu i gradjane nase drzave?? Rolling Eyes Crying or Very sad

Hajde da se ujedinimo.

To ja vec gdinama ponavljam, kao papiga ( ovo me podseca na nekoga?)

" Samo zajedno smo jaci" Samo druze, nece to niko da cuje danas. Nije to Fora. danas je Fora P R O F I T!!

i dok mi pricamo o pomirenju, " oni" nama koppaju raku.
Lepa je teorija o ponasanju pravoga komuniste prema onima oko sebe, ali praksa je ta koja donosi odluke, druze. Crying or Very sad Svet nikada nec biti nasa otadzbina, zato sto svet diriguju Kapitalisti, po sistemu " Sila boga nemoli". Zato treba biti skroman i trezven. Jedino tako se nesto moze postici. Korak, po korak. Ponovo iz pocetka. sa Titovim delima u srcu.

" samo zajedno smo jaci"

Valter
sicko

Pridružio: 17 Jul 2008

PorukaPoslao: Sub Avg 09, 2008 9:56 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

[sicko[/quote]

Postovani Sicko,
gde si ti do sada bio. Mi smo ovde vec deset godina, a ti sada naso da drzis nama predavanje, o tome sta je ispravno.
Da je od samoga pocetaka nase tragedije, bilo vise ljudi koji drze jedni uz druge, nebi do ovoga ( rasturanja SFRJ-e) ni doslo.

Procitaj malo istoriju SFRJ-e od 1945 pa do 19990, i pogledaj koliko puta se pojavljuje problem Kosovo.
Sve republike u sastavu SFRJ-e su odvajale da se Kosovo izgradi, da dobiju skole, da se unapredi taj zaostao kraj. Kako ono pevaju " Rokeri s Moravu", "hrani kuce, pa ce te ujede".a to je hvala za sve sto je ucinjeno. Ucinjeno je zato da bi se ocuvalo jedinstvo u drzavi. "Moralo" je da se ocuva, da bi se sirilo bratsvo i jedinstvo medju nasim narodima i narodnostima. Ko je to bratsvo i jedinstvo, stalno blatio? Reci mi, ko je samo pravio decu i ziveo od decijeg dodatka? Ko? Ko je izgradjivao Kosovo?

Valter
Rolling Eyes[/quote]

Au ala si ti naopak covek!
Ti ces mene da pitas gde sam bio?Gde si ti bio kada sam lepio plakate, kada sam delio letke sa tekstom "ne ratu na Kosovu!"?Gde si bio kada sam pre toga molio ljude po ulici da ne podlezu nacionalizmu i kada su hteli da me lincuju kada sam na lokalnoj televiziji rekao da su mi albanci, hrvati, muslimani braca? Gde si bio kada sam skrivao i pomagao dezertere iz bratoubilackih ratova koji su zapoceli?
eto gde sam ja bio!gde si ti bio?

Naopako postavljas stvari!
hrani kuce da te ujede, kao prvo albanci su narod a ne zivotinje pa svako usporedjivanje za zivotinjskim vrstama je samo dno.
kakvu zahvalnost ocekujes?Pa ako nekom pomazes to radis iz principa humanosti i iz ciste savesti.ako nekom pomazes ne treba da ocekujes zahvalnost, to radis prvenstveno radi sebe, naravno ako imas savest.jer ako pomazes gradis sebe, postajes bolji covek, a o tome da cinis dobro oko sebe da i ne pricamo.A ako se dobro secam, a da li pise u knjigama i ne zanima mepuno, solidarnost treba da krasi iskrenog komunistu.

Kosovo je izgradjivao radni narod SFRJ, a ne hrvati , srbi....Samim tim izgradili su ga i albanci s kosova.
a o tom "razmnozavanju i pravljenju dece" mi je ispod casti da diskutujem.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
sicko

PorukaPoslao: Sub Avg 09, 2008 10:11 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

[Postovani Sicko,
da neces mozda, sad jos da tvrdis da si ti Komunista?? Ili si mozda " Krtica" kad tako svesno upotrebljavas rec, nacional socijalizam. kada su upitanju, domaci ljudi koji imaju

A da neces ti mozda da mi izdas "diplomu" da sam komunista?Jesam komunista sam!!!
Da, da.Ajmo malo paranoje-"krtica", kako da ne.Ljudi samo gledaju kako da vas podriju.Kada smo radili akciju "cije su nase fabrike" na poledjini materijala su stajali nasi brojevi telefona i zbog toga jedan drug nije ucestvovao u akciji jer se uplasio.Ja se ne plasim onoga sto radim!

" snagu " da izgovore istinu.
Komunisti, koji su sve ono, sto nije onako kako oni smatraju za ispravnim svrstavali u nacionalsocilaizam, su i unistili SFRJ.

pa izvini:nacija je izmisljena tvorevina!radnickas klasa se ne deli nikako, i svako deljenje radnicke klase je pogubno po nju samu, a dokaz za to je upravo SFRJ u kojoj te stvari nisu prevazidjene nego su na zalost na kraju jos i produbljene.

Svi mi vrlo dobro znamo, ko je bio u vrhu 1990
( sve i jedan je bio u komunistickoj partiji ) i naj veci deo od njih i danas sedi u "vrhu" drzavnog aparata, sto jasno pokazuje, nije bitna partiaj u kojoj se neko nalazi vec njegovi kranji ciljevi.

pa ako je neciji cilj podela radnicke klase, on je neprijatelj iste!

Nisu patrijote nacionalsocialiisti, vec oni koji narod vode u propast i "robiju".
Dosta nam je poltrona, pijuna i njima slicnih. Nas narod je zasluzio da zivi slobodno na svojoj zemlji.

Bio si nekad u Sjenici?Ne verujem, a ako gresim izvini.tamo sam nedavno procitao grafit"u svojoj vjeri na svojoj zemlji" koji su napisali islamski fundamentalisti, razlikuje li se to od ovoga sto si ti upravo rekao?

To je mogao pedeset godina, zasto ne i sada?
Valter Rolling Eyes[/quote]
Nazad na vrh
sicko

PorukaPoslao: Sub Avg 09, 2008 10:25 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

[size=7]Ko je predsednik ( kao sto smo imali prilike da vidimo nije bitno) konce vuku neki sasvim drug

Nisam ja zapeo za Kosovo, ja sam samo za celovitost drzave srbije.

zasto za celovitost?ponavljam pitanje zasto branis kapitalisticku tvorevinu?

Gde tu ima logike, oni dodju kod nas,

opa!dodju kod nas.izvini odakle su to dosli?mislis niko od albanaca nije rodjen na kosovu?A odakle smo mi to dosli i kod koga?Prosvetli ti mene

razmnozavaju se nekoliko godina ( Zvanicni podatci iz Eu su da se stanovnistvo na Kosovu sastoji od 73 % mladjih od 25 godina.) i sad smo mi nacionalna manjina u svojoj rodjeoj zemlji?

opet o razmnozavanju!Oni se radjaju kao i ti i ja!!!
Pokusaj da napravis da napravis da budes vladajuca vecina(radnicka klasa koja vlada, da tako kazem) nego da budes nacionalno u vecini a u isto vreme eksploatisan od "svoga" roda

Po tebi " druze" to je normalna pojava, koju svaki gradjanin srbije treba da smatra kao ispravnu i nepromenjljivu cinjenicu.

i albanci su gradjani srbije!

srbija se nikada nemoze usporedjivati sa situacijom na kosovu. Nikada.
Mi ovde diskutujemo o Kosovu. Kad budemo na tematici Srbija, mozemo o Srbiji.

pa zar to po tebi nije isto?ti smatras da je kosovo neotudjivi deo srbije?

Eeeeeeeee, moj Prle.

Valter

Embarassed[/quote]
Nazad na vrh
sicko

PorukaPoslao: Sub Avg 09, 2008 10:30 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

[
Mislio sam pri tome na " Zid" komunikacije i trgovine.

zid je zid!Mi treba da rusimo zidove a ne da ih postavljamo!

Neka se snabdevaju preko italije, pa da vidim kako ce da prosperiraju.

pa ako se radujes tudjoj nesreci i propasti onda imas opasan problem

Trgovinska blokada je jedino ispravno resenje.

kao sto je slobo opalio srbima u bosni?sjajno resenje!seti se ti te blokade koja je bila prema nama, pa reci da li je bilo lepo?jeste ratnim profiterima! a narod je najebao.ah da , mislim da si suvise mlad da bi se setio kako je bilo, zato nemoj o tome , ima nas koji se secamo!

Sta vredi, sto nasi politicari stalno tvrde da nece da prihvate samostalnost Kosova, ako nastave da trguju sa njima?? Ako si protiv necega, to i pokazi i stoj iza toga. Nemoj da se "okreces " kao Patao na krovu, prema vetru. Imaj svoju rec i svoj ponos. Cemu sluzi ponos ? Dali za tu rec, danas jos neko uopste zna??

jujuju

Ali razmisli pre nego li progovoris. Namoj lupati kao "Maxim po diviziji", i posle,puj pike ne vazi.

ovo vise za tebe vazi

Te zidove, sto Kapitalisti dizu, dizu uz pomoc politicara koji su pijuni i izdajice svoga naroda.

pa ti si za zidove , ne ja!!!

Nemoze niko da me ubedi, da je prodaja zemlje i Fabrika strancima vodjenje drzave u intersu naroda. To moze samo nesposoban politicar da ucini, da bi ostao u " fotelji".

Valter Rolling Eyes[/quote]
Nazad na vrh
sicko

PorukaPoslao: Sub Avg 09, 2008 10:33 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Valter ::
Pa sta mislite da takav stav isto imaju i drugovi iz Hrvatske?Da za njih svi koji ovde zive budu cetnici?Pa jesmo li svi mi cetnici?I
sicko

A koji je stav, zvanicnih predstvanika hrvatske?? Dali ti to znas?

Daj molim, te prosvetime.

Valter
Rolling Eyes Embarassed

ko prica o zvanicnicima?ako ih ti priznajes kao legitimne predstavnike, to je tvoja stvar.Ja ti pricam o drugovima levicarima iz Hrvatske.Koliko ih poznajes?
Nazad na vrh
sicko

PorukaPoslao: Sub Avg 09, 2008 10:37 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

[

Saradnju mi nudimo vec deset godina, pa smo jos uvek na pocetku.Bolje receno, nismo mrdnuli ni jedan pedalj. Zasto??

nismo se trudili dovoljno!!!

Zato sto stalno mi pokusavamo da nadjemo krivce u nasim redovim, dok oni " drugi" drze kao jedan, bez obzria sta je ko rekao, od njih i sta je ko od njih uradio. Mozda je vreme da mi pocnemo da menjamo nasu suvise otvorenu i previse prijateljsku taktiku, dok nam oni " drugi" zabijaju noz u ledja.

joj, na ovo ne znam sta da ti kazem.ostao sam bez teksta.

Sa kim da rusimo "Zidove" koje su nam postavili rodjeni politicari?? Mozda sa albancima sa KOsova ili sa " drugvima" iz hrvatske?

naravno!ajd molim te kako si probao da saradjujes sa tim drugovima?tako sto albance smatras jedino vrednim za cepanje drva(ovo sam procitao na vasem forumu) a hrvate ustasama?

Laughing Najvise cemo postici sa istomisljenicima na Kosovu. Wink
Sto se tice Kapitalizma, prvo treba nasa omladina da shvati da nije sve u LCD TV aparatima, niti u XBoxu, a najmanje u PS3.
Nivo inteligencije mora da se podigne na jedan vislji nivo. Samo kako da se podine, kada se od strane vodecih politicara uvelicava vrednost iz EU, koja je spoj velikih koncerna, kojima je jedini inters P R O F I T !! Rolling Eyes

Trnovit je nas put i malo ko ga danas shvata. Zato ce stici veliki racun. Koji ce tada politicar da stane pred narod, to me interesuje.

Valter[/quote]
Nazad na vrh
sicko

PorukaPoslao: Sub Avg 09, 2008 10:39 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Americka politika, odnosno njenih politicara je najvece zlo na ovoj zemaljskoj kugli. Da nije njih, puno toga bi danas bilo drugacije i puno bolje.

ima istine

Kako mozes ( kao komunista ) da ocekujes da se jedan gradjanin, koji je doziveo bombardoavnje od strane velesile, bez ikakvih potreba pomiri sa tom cinjenicom. Licno sam gledao na tv. kada je jedan predstvanik amerike na pitanje: " dali ce biti bombardovana i ostala podrucija srbije" odgovorio: " ..ne, samo ce biti intervenisano na terotoriji Kosaova". Bogami veliko podrucije Kosova. Rolling Eyes
Sto se tice nacionalista, mi vrlo dobro zanmo ko su oni. Sto se mene tice, nikada nisam bio nacionalista ali sa ovakvim politicarima danas me necudi sto ima nacionalista.

ne opravdavaj nacionalizam!!!za njega nema opravdanja

Pored toga moramo razdvojiti patriote, koji su nacionalisti od ultra desnih ( sa raznim znakovima) to je dokaz " nivoa inteligencije" ljudi u drzavi.

Sto se tice pripadnost " Klasi", kojoj klasi pripadaju nasi politicari? Rolling Eyes Embarassed U kom pravcu vode radnicku klasu i gradjane nase drzave?? Rolling Eyes Crying or Very sad

sada ne znam o cemu pricas!?

Hajde da se ujedinimo.

To ja vec gdinama ponavljam, kao papiga ( ovo me podseca na nekoga?)

" Samo zajedno smo jaci" Samo druze, nece to niko da cuje danas. Nije to Fora. danas je Fora P R O F I T!!

Lepa je teorija o ponasanju pravoga komuniste prema onima oko sebe, ali praksa je ta koja donosi odluke, druze. Crying or Very sad Svet nikada nec biti nasa otadzbina, zato sto svet diriguju Kapitalisti, po sistemu " Sila boga nemoli". Zato treba biti skroman i trezven. Jedino tako se nesto moze postici. Korak, po korak. Ponovo iz pocetka. sa Titovim delima u srcu.

" samo zajedno smo jaci"

Valter[/quote]
Nazad na vrh
sicko

PorukaPoslao: Sub Avg 09, 2008 10:54 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

[
Lepa je teorija o ponasanju pravoga komuniste prema onima oko sebe, ali praksa je ta koja donosi odluke, druze. Crying or Very sad Svet nikada nec biti nasa otadzbina, zato sto svet diriguju Kapitalisti, po sistemu " Sila boga nemoli". Zato treba biti skroman i trezven. Jedino tako se nesto moze postici.

nije tacno!ako se pomiris s cinjenicom da su kapitalisti toliko jaki koliko ti smatras onda svaki pokusaj borbe pada u vodu.A ako si malo citao istoriju kako si meni savetovao, seti se boljsevika u carskoj rusiji.Da su imali takav stav kao ti digli bi revoluciju u jednom gradu jer ih je bilo strasno malo.Znaci ta tvoja poruka pada u vodu.

Korak, po korak. Ponovo iz pocetka. sa Titovim delima u srcu.

pa nesto se ne secam da su svi bili za partizane?a i nemci su bili toliko jaki da je po tvom stavu kapitulacija bila jedino resenje i naravno cekanje boljeg trenutka.Iskreno mnogo si mi konfuzan i nedosledan.U tebi je mnogo barijera.Probaj da stvari sagledas drugacije ma koliko bolelo (a boli jer nas truju od rodjenja glupostima, pogotovo o otadzbini)i videces stvari jasnije
drugarski pozdravi
sicko

" samo zajedno smo jaci"

Valter[/quote][/quote]
Nazad na vrh
Valter

PorukaPoslao: Uto Avg 19, 2008 11:32 pm    Naslov: Odgovor Odgovoriti sa citatom

Postovani sicko,
moram priznati da mi je veoma tesko odgovoriti na ove tvoje tekstove u kojima nevidim gde pocinju, gde se zavrsavaju a gde pocinju drugi.

Kada odgovaras na tekst, nakon sto si ga preneo ( Quot) izbrisi samo onaj deo teksta koji ne zelis u tom delu, obavezno ostavi oznake koje se nalaze na pocetku i na kraju celoga teksta. Na taj nacin ce biti tekst, koji si kopirao -na koji zelis da odgovoris svetliji i moci ce lakse da se pozna i odgovara na njega.

Jasno je meni da nikome nije lako. Samo mi je nakon ovih godina isto postalo jasno, nisi krivi Albanci sa Kosova, mi smo krivi, zato sto nismo bili u stanju da ocuvamo jedinstvo naroda i drzave.

sada mozemo da trunimo koliko god hocemo, oni su pobedili. Zasto ?
Zato sto su bili jedinstveni u onome sto su hteli. A sta smo mi uradili da do toga nedodje, sta smo radili? Pri tome mislim na sve ostale ( ne na tebe i mene ).
Da smo tada bili neaktivni, nebi nas ni danas bilo ovde.

Nema potrebe da ti ja pricam sta sam ja radio u to vreme, samo ti pricaj, neznam samo ko ce te cuti? Isto kao i mene.

Vreme leti, godine prolaze, " Ovce" i dalje bleje. Najzalosnije je to, sto je to " blejanje " dobija se utisak, sve glasnije, kako vreme prolazi.

Postavlja se pitanje, ako je tako, cemu onda sve ovo sto mi pokusavamo??

Valter
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    TITOV FORUM forum -> Može li se sačuvati Kosovo i Metohija Sva vremena su GMT + 2 sata
Idi na stranu Prethodni  1, 2
Strana 2 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu