Tekirdağ da yaşayıpta ondan uzak olmak zorunda kalanlar yazılarını burda paylaşabilirsiniz..En çok neyi özlediniz?Yada Tekirdag'a hiç gelmeyenler Tekirdag hakkındaki düşünceleriniz neler?
cok uzak degılım ama oraya gıdınce farklı oluyor ınsan..oralı da degılım ne fark eder trakyalı her yerde trakyalıdır.ıstanbulda bı kahveye gıdınce paranızla cay ıcemezsınız belkı paranın mıktarı hıc önemlı degıl.ama trakya da ben afganıstanlıyım desen de bı kahveye gıtsen bı kapıyı calsan bı bardak sıcaklık karsılar senı ... baska bı söze gerek yok sanırım.
geçen gün gittim sel felaketi gayet güzel aşılmış gibi:) gerçi şu malkara girişindeki çalışmaları bi türlü bitiremedilerde neyse...
özlüyorum valal tekirdag ı çok güzel yer yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw:)
muratlı dakı bu aşk burda bıten dıyen aşkımı muratlı nın çigdem_çiçeğini
_________________ BiLMeYiZz_LeNn_Ya_LaNn_DoLaNn
S é ® H æ T
- Tarih: Pzr Nis 06, 2008 3:18 am
xekselans
Forum Yenisi
ya bizler ne yapalimya senede bir veya iki senede bir goruyoruz simdi gelinde siz dusunun nelerini ozlemisik veya ozluyoruz ozlem duymadigimiz bir yeri yokki heryerini herseyini ozluyoruz offfffffffffffff offffffffffffff
_________________ Ne Kimsenin Köpegi Oldum,Nede Köpeklerle Muhatap Oldum.Ben Hep Dost Aradim,Sunu Bilirim,Dalimi Kiranin Agacini Keserim
sen hangi ülkedesin? almanya mı evet ya yurtdışındakiler için daha da kötü hadi biz hiç deilse bi otobüse atlayıp gidebiliyoruz. yazları geliyorsun sanırım sadece .
- Tarih: Pts Nis 07, 2008 6:41 pm
xekselans
Forum Yenisi
evet almanya malesef yaz izinimizi anca memleketimizde geciriyoruz
_________________ Ne Kimsenin Köpegi Oldum,Nede Köpeklerle Muhatap Oldum.Ben Hep Dost Aradim,Sunu Bilirim,Dalimi Kiranin Agacini Keserim
Tüm saatler GMT + 3 Saat 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız